Grupul SIGURA este un grup de firme cu capital privat integral românesc, care activeaza din anul 2003 in domeniul securităţii la incendiu. Oferta SIGURA este unica in Romania si acopera integral toate solutiile din domeniul managementului securitatii la incendiu. Pentru a prezenta aceasta oferta intr-un mod integrat pe mai multe canale de comunicare, SIGURA ne-a solicitat realizarea unui model virtual care sa permita proiectia si vizualizarea 3D – in contextul unei cladiri imaginare – a solutiilor sale si a echipamentelor comercializate.

Ne-am documentat, am proiectat si construit modelul virtual al unui ansamblu de cladiri in care sunt reprezentate in detaliu toate componentele ofertei SIGURA. Am declinat acest model in diverse materiale tiparite (brosuri, prezentari, postere) si in mediul online, pentru prezentari interactive.

Concept

Am analizat informatiile puse la dispozitie de client si am imaginat si documentat un sistem care sa permita prezentarea completa si echilibrata a echipamentelor si solutiilor de securitate la incendiu in diferite medii de prezentare.

Brief

Am creat un model 3D schematizat unde s-a simulat distributia spatiala a componentelor din oferta SIGURA. Impreuna cu detaliile schematizate ale echipamentelor, modelul a stat la baza briefului pentru modelare 3D si art direction.

Livrabil

Ansamblul si detaliile ofertei au fost finalizate iar vizualul a fost derivat in mai multe medii: brosura, poster, prezentare interactiva. Acest tip de oferta s-a dovedit un instrument de marketing foarte util si cu potential de dezvoltare ulterioara.